Keress Tobb Mint 50000 Hotel Ajanlat Kozott Vilagszerte

Skociai es Angliai Vendeglatoipari es egyebb munkalehetosegek


Ajánljuk azon 18. életévüket betöltött magyar, cseh, szlovák, horvát, szlovén állampolgárnak, akik hivatalosan nyugat-európai szintû fizetésbõl kívánják jövõjüket megalapozni. A fõ elhelyezési terület Anglia és Skócia, Wales, valamint az Egyesült Királyság-hoz tartozó, környezõ szigetek.


A jelentkezés egyszerű, az alábbi papírok irodánkhoz történõ személyes
(vagy e-mail-ben, illetve postai úton történõ) leadásával lehetséges:


precízen, angolul kitöltött jelentkezési ív
1 db színes, friss igazolványkép ( mosolygós)
1 db angolnyelvű, szakmai önéletrajz
ha van, a vonatkozó szakmai végzettséget igazoló bizonyítvány másolata

A jelentkezés történhet postai úton, vagy interneten beküldött papírokkal is, de előnyös, ha a jelentkezõk ezt személyesen teszik, hisz kollégáink ez esetben számottevõen több fontos információval tudnak szolgálni az állásajánlatokkal, a kiutazás és szállás körülményeivel, valamint az elvárásokkal és juttatásokkal kapcsolatosan.

Amint az említett papírok megérkeznek irodánkhoz, azok azonnal a munkaadók asztalára kerülnek, s amennyiben valamely munkáltató partnerünk érdeklõdést mutat a jelentkezõ alkalmazása iránt (1-4 hét), eljuttatja hozzánk pontos munkaajánlatát, valamint a munkával és vonatkozó javadalmazással kapcsolatos részletes tudnivalókat elõszerzõdés, vagy ún. konfirmációs levél formájában.

Irodánk a kiutazást is megszervezi, ennek kényelmes, gyors és költségkímélõ módját, a diszkont légitársaságokat ajánljuk ügyfeleinknek, kollégáink foglalják a jegyeket, melyek a foglaláskor irodánkban azonnal átvehetõk.

A megérkezés napján legtöbbször még nem szükséges munkába állni, ám ez az az idõszak, mikor a beilleszkedés elkezdõdik, s a munkahelyi eligazításra leginkább szükséges koncentrálni, hogy a munkaadó meg legyen gyõzõdve arról, hogy az érintett munkavállaló elfogadását illetően jó döntést hozott.

A munkavállalás során a hazautazások idopontját közvetlenül a munkáltatóval szükséges egyeztetni, javasolt a szándékolt hazaút elõtt legalább 4 héttel erre gondolni. A legtöbben 2-3-havonta utaznak haza rövidebb, néhánynapos pihenõre, nagyobb ünnepek alkalmával hosszabb időre.


A szállás körülményei változóak, de az összes munkaadó partnerünk biztosítja. Ennek díját (heti 35-40 font) a munkáltatók a bérezésből vonják le. Legtöbb esetben teljesen felszerelt, bérelt családi házakon belüli szállásra van lehetõség.
A kereseti lehetõségek a nyelvismeret szintjétõl, szakmai tapasztalattól és az alkalmazó által támasztott elvárásoktól függnek (lásd lejjebb). A kereseti lehetõséget számottevõen befolyásolja a ledolgozható túlórák száma is. Alapvetõen heti 40 óra munkaidõ az elvárás, a gyakorlat azt mutatja, hogy a szorgalmas alkalmazottakra szívesen bíznak akár heti 55-60 órát is. Tapasztalatunk az, hogy a késõbbi szakmai elõmenetelhez-és ezzel együtt a bérezés emeléséhez- nem elegendõ csupán megfelelni az elvárásoknak, hanem azokat szükséges túlszárnyalni. Ezt a munkahelyi hozzáállást minden esetben bizonyos idõ elteltével értékelik és honorálják a munkaadók.


Fontos tudni, hogy az irodánk által kínált munkalehetőségek és szolgáltatások rengeteg megpróbáltatástól, ügyintézéstõl és méltatlan elbánástól mentik meg ügyfeleinket. Sokat hallani arról, hogy a felkészületlen, önállóan kiutazók nem találnak olcsó szállást (ez ténylegesen rendkívül nehéz), s brit bankszámla híján munkahelyet sem. Hazai viszonylatokban az engedéllyel nem rendelkezõ ál-munkaközvetítõk is rontják a munkakeresõk bizalmát, de sok brit munkahely is jogsértõ módon alkalmaz munkavállalókat. Irodánk azonban évek óta jónevű, stabil munkáltató partnerekkel dolgozik, ahol a szállásokon kívül biztosított a munkaügyi regisztráció, a társadalombiztosítás és a brit bankszámla is. Mindezek nélkül az Egyesült Királyság-beli munkavállalás instabil lábakon állna.

Kérjük, ha valamit nem ért tájékoztatónkból, vagy csak bõvebb információra van szüksége, keresse kollégáinkat! Semmilyen kérdést nem kezelünk magától értetõdõnek, s azon dolgozunk, hogy a kiutazók munkavállalásával kapcsolatban a lehetõ legzökkenõmentesebb ügyintézést folytassuk.

http://interjobhungary.com/