Keress Tobb Mint 50000 Hotel Ajanlat Kozott Vilagszerte

Ha olcso hasznalt ruhat akarsz venni menj el Charity shoppokba.(Rengeteg van a Dalry Roadon [Haymarketnel] vagy a Nicolson Streeten [North Brige utan kifele a varosbol] Mornigsideon. Akar melyik be mesz biztos fogsz talalni jo cuccokat. E.g. Oxfam, British Heart fundation, Shelter...




A masik ha vasarnap reggel 9-1pm ig kimesz a car boot sale-re az Omni Centre parkolojaba. Ki van tablazva. Kivalo minosegi ruhakat kapsz 50penctol. Haverom uj pulcsit vett 3 hete £1ert.

Newcraighall vasutmegallo parkolojaban minden honap utolso vasarnap delelott van kirakodo vasar.{Fort Kinard mellett 30 busszal ki tudsz menni}



Ha markas es olcso edzocipoket taskakat, nadragokat,sport felszereleseket keresel akkor a Sportdirect.co.uk a legjobb hely. Vannak uzleteik szinte minen nagy varosban.Edinburghban a ST James Shopping Centerben van a 3.uzlet a jobb oldalon ha a buszpalyaudvar felol mesz be. Markas edzo cipok 20fonttol.markas polok 2fontol.



Ha pedig uj ruha erdekel a leheto legolcsobb aron akkor Glasgowba kell meg menned (De mar nem sokaig mert novemberben Edinburghban is nyilik egy uj uzletuk). A bolt neve Primarx. Vadi uj pulcsik 50penctol. Address: 56-68 Argyle Street, Glasgow G2 8AG (2 uzletuk is van Glasgowban) Az egyik 10percre a bus stationtol.

Phone: 01412 291343

Website: http://www.primark.co.uk



A masik kivalo olcso uzlet Livingston Shopping Centerbenvan. 28 as First busz a bolt elott tesz le.Kb 1oranyira van Edinburghtol (£6 retur jegy). Keresd a M&S boltot.Vigyazz mert 2 is van az egyik nagyon draga a masik meg olcso. Az olcsoba viszik a nem eladott, kiarazott dolgokat. En is itt vasarolok, meg oltonyt is vettem.



harmadik bolt a Pound Strecther vagy Instore ahol szinte mindent ruhat edeseget, DVDt,konyveket tudsz alacsony arert venni.



4. ASDA es Tesco (Corstorphine) kinal olcso ruhakat minden mertetben. Szerintem a legjobb a Jeweli ASDA[5,49,2,4 busz vegallomasa]Rengeteg ruhajuk van olcso arakon.Edzocipo 5fontol igaz csak 1 evet bir ki. 5 zokni=£2. 2polo=£3.oltonyok £50tol. Ha mindegy a marka es hogy olcso legyen akkor erdemes itt vasarolni.

i

Ha elemiszert v asarolsz menj a Lydelbe olcso es sok nemet termeket arulnak (kolbaszt, virslit...)ami nagyon hasonlit a magyarra. Amugy ASDA a legolcsobb hely a heti vasarlasra de Tesco is rogton a nyomaban van. Attol fugg mennyire szeretnel minosegi termeket enni. Ha megfizeted a minoseget menj a Morisonba vagy a Suinseburybe. Ha jo a tomeg es olcso aruk vasarolj az Asdaba vagy a Tescoba. Amugy erdemes korbe nezzni hogy hol mi olcsobb es azokat a termekeket ott vasarolni.En ezt csinalom.



Ha utazol Edinburghbol busszal erdemes a Megabus.co.uk jegyet venni mert sokkal olcsobb mint a Citylink. jegyek mar £1tol +50pence booking fee. Dundee,Pert, Inverness, Newcastle, Aberdeen.... Glasgow £3.50 one way.



Nationalexpress kinal szinten £1 jegyeket Angliaba az ejszakiai jarataikra.Eleg surun van akciojuk.



Ha meg olcso szallast keresel akkor a Travellodge.co.uk a legjobb hely. Szobak mar £29tol (3 szemelyre)

£19tol vannak ketszemelyre elovetelben. Ez fugg a szezontol es a locationtol hogy eppen mikor mennyiert van szoba.Alltalaban 29-35font kozott mindig tudok vasarolni meg juliusban is. A szobak tisztak, furdoszobas, TVs.Ha budgeton vagy nagyon megteszi, sot.



Ha repulsz akkor Ryanair a legolcsobb. Maskerdes hogy milyen szemetek, de ha az arukat nezed abban verhetetlenek. En legalabb is igy gondolom.Ki kinal jegyeket 1fontert vagy 5ert? Senki.



Remelem segitettem.



Attila